Haber

Feyza Altun, Fenomen Özlem Öz ve Tayyar Öz Hakkında Dikkat Çeken İddialarda Bulundu

Dilan ve Engin Polat hakkındaki soruşturmanın başından beri takipçisi olan Feyza Altun, bu akşam Hasret Lina ve Tayyar Öz’ü masaya yatırmaya karar verdi… Ünlü sosyal medya fenomeni, çift hakkında ilginç açıklamalar yaparak dikkat çekti. Polat ailesiyle benzerlikleri.

Bildiğiniz gibi tutuklu Dilan ve Engin Polat davasının başından beri avukat Feyza Altun en yakın takipçilerinden biri.

Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımlarda çarpıcı açıklamalarıyla sıklıkla gündeme gelen Feyza Altun, geçtiğimiz saatlerde oklarını diğer tarafa çevirdi.

Bilmeyenler için kısaca özet geçelim; Hasret Altınok Öz ve eşi Tayyar Öz de sosyal medyanın üne kavuşturduğu isimler arasında yer alıyor.

Instagram’da 2,5 milyon takipçisi bulunan Öz, çocukları ve eşiyle yaptığı paylaşımlarla öne çıkıyor. Hayatını tıpkı Dilan Polat gibi ‘fazla gösterişli ve abartılı’ yaşadığı için eleştiriliyor, hatta Dilan Polat’ı taklit ettiğine inanılıyor.

Feyza Altun, geçtiğimiz günlerde “Bunlara ikisine de bakmamız lazım arkadaşlar” diyerek, sosyal medya fenomeni Hasret Altınok Öz ve doktor eşi Tayyar Öz’e işaret etmişti.

Altun, ilk olarak, “Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanı veriyor. Adam ortopedi uzmanı ama 1 yaş altı çocuklara gece gündüz krem ​​ve ballı ürün öneriyor. Daha önce 340 bin TL ceza kesmişlerdi. sağlık beyanı.”

Daha sonra çiftin bu ? görüntüsünü paylaşarak, “Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Havuzlu villalarda yaşıyorlar, bebekler için peynirli kremler ve macunlar satıyorlar, gezintiye çıkıyorlar…” dedi.

Sosyal medya kullanıcılarının çiftle ilgili paylaşımlarına da yer veren Feyza Altun, Hasret ve Tayyar Öz’ün çekiliş yaparak parayı yönettikleri hesaplara verdiklerine dair iddiaların bulunduğunu, hemen kullanıcı adlarını değiştirdiklerini belirtti.

Altun, “154 TL üzeri çekilişlerde izin alınması gerekiyor” dedi.

‘Bu çekilişler için izin alındı ​​mı? Alındıysa yerine getirildi mi? “Çekiliş sonuçlarını duyurmayan veya çekiliş taahhütlerini yerine getirmeyen kişilere yüz bin liradan on milyon liraya kadar para cezası ve iki aydan iki yıla kadar hapis cezası verilebilir” dedi.

Özlem ve Tayyar Öz’ün kozmetik satışı yaptıkları şirketi 2021 yılında kurduklarını ve 2022 yılında 245 bin TL vergi ödediklerini iddia eden Feyza Altun, “2022 model Renge Rover’ın maliyeti 13-14 milyon. 1 TL kar elde etmek neredeyse imkansız gibi görünüyor.” milyon ve 13 milyon değerindeki bir arabaya binin.” ” söz konusu.

Altun ayrıca Tayyar Öz’ün Maraşlı olduğunu ve Urfa Siverek’te zorunlu görevini yaptığını iddia etti. “Buraya baktığımda, ‘Tayyar Özsefil’ adında bir ortopedik uzman görüyorum. Maraşder’in bir üyesi de Tayyar Özsefil olarak adlandırıldı,” dedi ve bunun büyük bir tesadüf olabileceğini ya da birisinin soyadını değiştirdiğini iddia etti.

Ve son olarak Dr. Tayyar Öz’ün kliniğinin internet sitesindeki doktorlara bakıldığında her zaman yabancı isimli doktorların bulunduğunu gösteren bir görsel paylaşarak, durumun şüpheli göründüğünü ima etti.

havsaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu